Spring naar inhoud
maart 27, 2013 / vlajovzw

Vlajo wint Europese Quality Award

Ja-Ye -BATA QLabelVlajo wordt door de Europese koepelorganisatie  JA -YE Europe erkend met de Thomas J Bata Quality Award.  De onderscheiding wordt onder de  38 leden-landen van  JA -YE Europe uitgereikt als kwaliteitslabel voor het tegemoet komen  aan de operationele standaards van JA -YE Europe en de strategische evenwijdigheid met de Europese doelstellingen en initiatieven.

Het actuele resultaat is te danken aan een beproefd model van publiek-private samenwerking dat werd opgebouwd, op basis van multiple win-win voor onderwijs, bedrijfsleven en overheid. Het model laat toe om kwaliteit, duurzaamheid en kostenefficiëntie na te streven, tegelijk met sterke groei resultaten, gedragen door het Vlajo Masterplan. Ondersteund door academisch onderzoek en externe audits,  denktanken met externe experts en interne werkgroepen wordt productvernieuwing  en -ontwikkeling voor nieuwe doelgroepen en markten bewerkstelligd.

Als internationaal ondernemer in de schoenenindustrie was Thomas J Bata de mede-grondlegger van talrijke collega-organisaties in Centraal  en Oost Europa. Hij schonk zijn naam aan de award  omwille van zijn streven naar duurzame organisaties op basis van kwaliteit. De Thomas J Bata Quality Award wordt opgedragen aan de Vlajo stakeholders in onderwijs, bedrijfsleven en overheid én de Vlajo staf.

Thomas Bata J Quality Award JA-YE 2013Caroline Jenner  (Director  Junior Achievement – Young Enterprise Europe) en  Peter Coenen (Directeur Vlajo): met de Thomas J Bata Quality Award wordt Vlajo  PARTNER of CHOICE in Europa. Aan de award is een geldprijs van €5000 verbonden.  Eerder wonnen reeds Noorwegen en Bulgarije de award. Vlajo geniet binnen JA-YE Europe ook reeds 6 jaar op rij de status van Model Organisation.

 

Contactpersoon: Peter Coenen (Directeur Vlajo), peter.coenen@vlajo.org, tel. 016-29 84 01

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: