Spring naar inhoud
maart 11, 2015 / vlajovzw

Vlajo Awards 2015: mis onze spetterende slotshow in Walibi niet!

Noteer zaterdag 9 mei 2015 alvast in jullie agenda, want dat wordt zonder twijfel een dag om naar uit te kijken! Vlajo organiseert dan speciaal voor ondernemende leerlingen en studenten de Vlajo Awards, een indrukwekkende slotshow in het wervelende pretpark Walibi. Dit bruisend spektakel, gepresenteerd door niemand minder dan de befaamde stand-up comedian Bart Cannaerts, zet de beste studentenondernemingen van 2015 in de schijnwerpers. Die prijsuitreiking wil je toch voor geen geld missen?

helloooooooo

Heb jij dit schooljaar deelgenomen aan Vlajo Jieha!, Vlajo Mini-ondernemingen, Vlajo Studentenbedrijf.BE, Vlajo Challenge, Vlajo Small Business Project, Start Academy of MyMachine Vlaanderen? Of heb jij als enthousiaste leerkracht/docent je leerlingen/studenten bij één van deze programma’s begeleid? Jullie zijn allen van harte welkom op onze slotshow voor jong ondernemend talent! Maar liefst 2.500 Vlaamse leerlingen en studenten komen in Walibi samen om hun ondernemend jaar af te sluiten. Kom af en feest met ons mee!

Na de Vlajo Awards (prijsuitreiking) krijgen jullie nog een hele namiddag de tijd om de spectaculaire attracties van het pretpark uit te testen, samen met je collega-ondernemers, klasgenoten, vrienden en vriendinnen! Een ritje op de duizelingwekkende Weerwolf of een vrije val aan 110 km/u in de Dalton Terror? Kom ook even tot rust bij de stand van Hello bank!. Aan jullie de keuze!

Wisten jullie trouwens al dat Vlajo-bussen jullie helemaal in VIP-stijl in jullie provincie ophalen en jullie ’s avonds veilig thuis afzetten? De busreis wordt beslist niet saai, je ontvangt van Hello bank! een coole goodiebag voor onderweg!

Boodschap voor leerkrachten/docenten: Vlajo is op zoek naar busbegeleiders die bereid zijn om hun leerlingen/studenten tijdens de busreis te vergezellen. Via de VIP-inschrijvingsmodule kan je dit als leercoach aangeven en dezelfde busopstapplaats als je leerlingen/studenten selecteren.

Wij verwachten jullie en kijken vol ongeduld uit naar jullie komst, allen naar Walibi!

Programma
7u-8.30u: Vlajo-bussen vertrekken naar Walibi
Let wel: wisselende opstapplaatsen en vertrekuren per regio. Exacte vertrektijden per regio zijn terug te vinden onder ‘Overzicht busopstapplaatsen’
9u: Aankomst Walibi
9.30u: Vertrek naar de Fabulous Arena waar de slotshow plaatsvindt (onder begeleiding)
10u: Vlajo Awards | Beste Studentenondernemingen 2015
Presentatie door Bart Cannaerts
11u: Vrije toegang tot Walibi
18.30u: Einde (bussen vertrekken huiswaarts of met eigen vervoer)

Info & inschrijvingen
Via www.vlajo.org

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: