Spring naar inhoud
mei 28, 2014 / vlajovzw

SMTH Smooth wint Hyundai Brilliant Young Entrepreneur Award 2014

Heverlee, 28 mei 2014 – Vijf ondernemende studenten Advanced Business Management van KHLeuven wonnen de Hyundai Brilliant Young Entrepreneur Award 2014. De Award bekroont studentenbedrijven met het hoogste doorstartpotentieel. SMTH Smooth ontwikkelde met de ‘Pallet – your slim bamboo wallet’ dé oplossing voor een te grote, te brede, te lange kortom onhandige portefeuille. Dit studententeam ontworp een miniportefeuille in bamboe waarin enkel de essentiële benodigdheden kunnen opgeborgen worden. Van bank- tot identiteitskaart, van briefjes tot munten, zelfs een sleutel. Kristof Van Thielen, Damien De Ryck, Dimi Moreels, Tars Geerts en Yasmine Jacobs winnen hiermee een financiële boost van €15.000 euro én professionele coaching om een succesvolle start te maken.

Alle tien studententeams werden beoordeeld op hun businessplan en bedrijfspitch. De jury prees de ondernemingszin van het winnende SMTH Smooth-team en roemde het potentieel van hun businessconcept. “Het team van SMTH Smooth is erin geslaagd een alledaags en gekend gebruiksvoorwerp opnieuw uit te vinden en het in een trendy en gebruiksvriendelijk jasje te steken. Die insteek spreekt ons bij Hyundai erg aan. Bovendien zien we veel groeipotentieel in dit project”, aldus William Meerschaut, PR & Communications Manager van Hyundai BeLux.

Kristof Van Thielen van SMTH Smooth: ” De concurrentie was zeer sterk, deze overwinning geeft dan ook een enorme voldoening als team. Een mooie beloning voor al het harde werk. Dit is slechts het begin van SMTH Smooth. Momenteel proberen we ons bedrijf en product officieel te maken. We hebben nog een zeer lange weg te gaan, maar het is net deze reis dat alles zo spannend en leerrijk maakt. Wij stoppen niet voor dat de hele wereld #smooth is”, aldus Kristof Van Thielen, gedelegeerd bestuurder SMTH Smooth.

De Hyundai Brilliant Young Entrepreneur Award is in het leven geroepen om de beste start-up met groeipotentieel, innovatief product en een helder plan te belonen. Met Brilliant Young Entrepreneurs moedigt Hyundai de leiders van de toekomst aan hun ondernemingsdromen waar te maken. Het project is opgezet in samenwerking met de Europese organisatie Junior Achievement Young Enterprise (JA-YE) met als doelstelling om de ondernemersvaardigheden van creatieve jonge mensen te stimuleren. De prijs gesponsord door Hyundai Motor Europe wordt in 18 Europese landen uitgeschreven.

SMOOTH

SMTH Smooth: Kristof Van Thielen, Damien De Ryck, Dimi Moreels, Tars Geerts en Yasmine Jacobs

PORTEFEUILLE

De Pallet – ‘your slim bamboo wallet’

Foto’s in hoge resolutie op aanvraag.

Voor de redactie:
Info over Vlajo – www.vlajo.org
Info over SMTH Smooth – www.areyousmooth.be of www.facebook.com/areyousmooth

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Vlajo
Nathalie Roels – Communicatieverantwoordelijke – 0495 29 61 27 – nathalie.roels@vlajo.org
SMTH Smooth
Kristof Van Thielen – 0499 14 17 62 – kristof.van.thielen@student.khleuven.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: